Poznaj tajniki wędzenia ryb i mięs, przygotowywania cudownych mazurskich potraw!
Termin – cały rok z wyjątkiem okresu od 28.06.2012 do 28.08.2012r.
POBYT WEEKENDOWY Ilość osób: min. 4 osoby - maks. 6 osób.
2 noclegi, 2 śniadania, 2 obiady, 2 kolacje. Wybór 3 możliwości z 7 poniższych.
- Wędzenie ryb (pstrąg, opcjonalnie sum - zależne od dostępności w hodowli).
- Wędzonki mięsne (szynka, schab, boczek, karkówka, kiełbasa).
- Grill (Pstrąg, karkówka, banany).
- Zupy (np.: rybna, rosół, oraz inne wybrane przez Gości).
- Potrawy przygotowywane przy pomocy robota i przepisów Termomixa.
- Ciasta.
- Jedna z 15 wycieczek wybrana przez Gości (dostosowana do pory roku i pogody).
Okres |
|||
Pokoje |
Cena bez rabatu |
Rabat |
Cena po uwzglednieniu rabatu |
420 zl. |
80 zl. |
340 zł |
|
400 zl. |
76 zl. |
324 zl. |
|
450 zl. |
85zl. |
365 zl. |
|
410 zl. |
78 zl. |
332 zl. |
|
Pokój niebieski |
444 zl. |
84 zl. |
360zl. |
Pokój żółty |
426 zl. |
81 zl. |
345 zl. |
POBYT TYGODNIOWY Ilość osób: min. 4 osoby - maks. 6 osób.
W skład tygodniowego pobytu wchodzi zakwaterowanie, wyżywienie (śniadanie, obiad, kolacja).
Wszelkie potrzebne produkty np.: mięso, ryby, przyprawy, do wspólnej z gospodarzami nauki i przygotowywania jedzenia z wybranych przez Gości 5 działów z 8 poniższych.
- Wędzenie ryb (pstrąg, opcjonalnie sum - zależne od dostępności w hodowli).
- Wędzonki mięsne (szynka, schab, boczek, karkówka, kiełbasa).
- Grill (Pstrąg, karkówka, banany).
- Zupy 4rodzaje (np.: rybna, rosół, oraz inne wybrane przez Gości).
- Potrawy przygotowywane przy pomocy robota i przepisów Termomixa.( obsługa + 4 przepisy.)
- Przerób połówki świni. Podział i porcjowanie, zamrażanie, świeżonka, kiełbasa, smalec, przygotowanie obiadów.
- Ciasta.
- Jedna z 15 wycieczek wybrana przez Gości (dostosowana do pory roku i pogody)
Okres |
|||
Pokoje |
Cena bez rabatu |
Rabat |
Cena po uwzglednieniu rabatu |
1270 zl. |
241 zl. |
1029 zł |
|
1200zl. |
228 zl. |
972 zl. |
|
1375 zl. |
261 zl. |
1114 zl. |
|
1235 zl. |
236 zl. |
999 zl. |
|
Pokój niebieski |
1319 zl. |
250zl. |
1069 zl. |
Pokój żółty |
1291 zl. |
245zl. |
1046 zl. |
Wpis z Księgi Gości:
W dodatku nigdy byśmy nie przypuszczali, że trafi nam się gratka w postaci... nauki robienia wędlin! Gospodarze pokazują, jak się przygotowuje mięso (mielenie pachnących przypraw, czosnku, \"nadziewanie\" tym mięsa - przyjedźcie, sami zobaczycie, o co chodzi). Wędzenie to raptem kilka godzin, a potem wyjmowanie ciepłej jeszcze szynki z pieca... ech... Jak już będąc w domu zapytałam dzieci, jaką wędlinę kupić, to chórem zakrzyknęły \"taką, jaką robiliśmy nad jeziorami\"